BALLOON NIGHT I DRONNINGLUND

balloon night 2018

BALLOON NIGHT I DRONNINGLUND

INDBYDELSE TIL FESTLIG  BALLOON NIGHT  I DRONNINGLUND

Fredag den 28. september 2018

Det bliver helt sikkert en af de mere festlige By Nights i Dronninglund med fokus på alt omkring balloner. Butikker holder åbent til kl. 21

Fra kl. 18-21 kan du i en række butikker selv bestemme din rabat. Efter dit køb kan du trække en helium ballon ned fra loftet, hvorpå der står din rabat. Et sjovt indslag på endnu en festlig handelsdag i Dronninglund.

Program:

Ved Biblioteket i Slotsgade og indgangen til Rådhuset

kl. 17-21:

Kom og prøv at gå indeni kæmpe balloner – og så på vand. Det bliver en kæmpe oplevelse for børn og unge. Pris pr. tur er kr. 20,- der går til indsamlingen Lyserød Lørdag mod brystkræft.

kl. 17-20

AW og Brønderslev Kommune fortæller og svarer på spørgsmål om den kommende affaldssortering ved Sorteringsbillen. Du kan bl.a. se hvordan dit køkken kan indrettes derhjemme, så der er plads til sorteringerne.

kl. 17-20

Konkurrence: Der dystes i Affaldskast, hvor der er flotte Balloon-præmier på spil!

kl. 17-21

Udstilling med giner fra Butik Nicoline. Som noget helt nyt findes der nu “Recycled Denim Jeans”. På genbrugsstanden vil Butik Nicoline opstille et par giner med blandt andet det helt nye produkt fra Sara Louise – en denim jeans der indeholder en tredjedel genbrugsma-terialer og er certificeret med Repreve – garanti for en bæredygtig tekstilløsning. Sara Louise jeans sælges nu fra Butik Nicoline.