Bryllups Event 2020

New Facebook banner1

Bryllups Event 2020

bryllupsevent til By Night 4. september

Dronninglund Handel har nu fundet dent heldige par, der får et uforglemmeligt bryllup.

Parret er Thea på 24 år og Michael Meldgaard på 28 år.De har 3 børn – Thit på 3 år, Huxi på 1 år og Lyng på 5 måneder.

Bryllup for åbent tæppe

At Michael Meldgaard Schmidt og Thea Henningsen skal giftes den 4. september midt på torvet i Dronninglund, havde de færreste nok regnet med. Parret glæder sig til den store dag, det bliver et usædvanligt bryllup, men ikke desto mindre er planen at gøre det til deres bryllup, og det passer på en måde godt til parret – at blive gift på deres helt egen måde.

Bryllupsinvitation

Turen på knæ

Egentlig var det Theas mor, der startede hele historien. Hun læste Dronninglund handels helsides annonce i avisen og prikkede til Michael. Det var da en rigtig god ide og passede godt til dem, syntes hun. Michael var ærlig talt lidt skeptisk, kløede sig lidt i hovedbunden og gik kort efter alligevel i gang med at skrive en mail med en ansøgning om at blive det heldige brudepar. Han havde ikke snakket med Thea om det endnu, men det bekymrede ikke Michael så meget. Parret indrømmer frivilligt, at et bryllup godt kunne have trukket lidt i langdrag, hvis de selv skulle have planlagt det. Desuden ser de en stor fordel i at slippe for rigtig mange valg og potentielle skænderier i processen. Begges forældre er ikke gift, så der var ikke på den måde forventninger til et eventuelt bryllup fra deres forældre. Thea og Michael er begge overbevist om, at det har gjort det hele nemmere. De har ikke store drømme om et bryllup på en bestemt måde og ser det som en fordel at vælge mellem 3 forskellige menuer, et udvalg af ringe og finde tøjet i en bestemt butik. Måske var svigermor den klogeste af de 3?

”Altså det lå ligesom i kortene, at vi skulle giftes. Jeg mener, at vi har 3 børn og været sammen i 5 år, og det føles så rigtigt. Vi er gode som familie og som par, og det var den vej det hele gik, men alligevel var det en stor beslutning. Min svigermor er stadig lidt oppe at køre over det hele og synes, det er fantastisk. Hun glæder sig næsten lige så meget som Thea og jeg til brylluppet med 55 gæster. Det er vildt, at vi gør det, og jeg synes, tiden på en gang går hurtigt og langsomt” forklarer Michael.

Dronninglund Handel presse foto Bryllups event 2020 1 1 scaled

Ventetiden

Der gik ikke længe inden Michael fortalte Thea om ideen, og heldigvis var hun med på det. Nu startede venteprocessen for parret. Michael går på HFVUC og skubbede det hele i baghovedet til daglig. Thea, som går hjemme med 6 måneder gamle Lyng inden hun starter op på mureruddannelsen, havde lidt sværere ved at vente. Hverdagen med 3 børn kunne trods alt ikke overdøve spændingen og tiden føltes meget lang.

”Mon vi bliver valgt? Den usikkerhed og spænding fyldte rigtig meget for mig. Det var som at være med i en stor lodtrækning eller sådan noget. Mine tanker kørte nok lidt rundt. Den 29. maj fik vi besked. Michael tjekkede sin mail om eftermiddagen, og der var ikke svar. Jeg var lidt ærgerlig, fordi jeg gerne ville vinde. Om aftenen opdaterede Michael sin mail, og svaret var der. Vi havde vundet. Jeg sad helt stille i sofaen, mens tankerne kørte rundt. YES!!! Vi vandt og i samme tanke, åh nej vi vandt…” fortæller Thea om den dobbelthed i at vinde noget, der skubber dig ud over dine egne grænser.

Dronninglund Handel presse foto Bryllups event 2020 2 1

Selve processen

Thea og Michael har valgt ringe, menu og tøj, mens de blev filmet. Begge synes, det er lidt grænseoverskridende at blive filmet, og Thea har ikke selv set filmen endnu. Under alle omstændigheder er der ikke tvivl om, at parret gør det for sig selv. De vil gerne skubbe en grænse og vise den rigtige side af sig selv mere åbent. De vil gerne blive bedre til at komme ud over kanten og stå frem, og nu har de sat sig selv og deres kærlighed i stævne den 4/9 kl. 19.30 på torvet i Dronninglund foran hele byen og rullende kameraer. Michael og Thea er begge meget positive og glæder sig over måden deres bryllup skal afvikles. De virker meget rolige, selv om valget er usædvanligt for dem begge på hver sin måde.

”Det bliver mega sjovt, og det er så vildt at vi gør det. Jeg er normalt ikke en fremtrædende person, og nu er der ingen vej udenom. Jeg gør det for mig selv – for at turde mere i fremtiden. Hvis jeg tør blive gift for åbent tæppe, så er der mange andre ting, som jeg tror bliver nemmere at turde i fremtiden. Det vil klæde os at komme lidt ud af skallen. Det er en udfordring til os selv.” forklarer Thea

”Jeg hader personligt at fremlægge, så det kan virke som et mærkeligt valg. Jeg har ingen problemer med at snakke med folk og falder ret naturligt ind i forskellige sammenhænge, men det er noget helt andet at stå foran en klasse eller et kamera. En af mine kammerater skrev til mig om videoen, hvor jeg vælger tøj, at jeg da i hvert fald fik sagt ”ja”. Han mente, at jeg normalt selv snakker en del mere, så det viser måske meget godt, hvor usædvanlig en situation det er. Jeg må tage revanche til vores polterabend den 15. august, hvor vi skal filmes, mens vi spiller golf.” griner Michael.

Dronninglund Handel presse foto Bryllups event 2020 3 1
Dronninglund Handel presse foto Bryllups event 2020 5 1 scaled
Dronninglund Handel presse foto Bryllups event 2020 4 1