Dronninglund åbner igen

Imerco Dronninglund genaabning

Dronninglund åbner igen

Så er der åbnet

Detailbutikkerne i Dronninglund fik en god genstart med stor travlhed
Efter 2 måneders nedlukning står den nu igen på handel i detailbutikkerne i Dronninglund. Mandag var første åbningsdag, og over en bred kam meldes der om travlhed og god omsætning. - Det er simpelthen bare dejligt at være i gang igen, siger Karsten Norddal fra herretøjsbutikken Nordal Hansen. – Det har været en dag med mange byttehandler, for folk har jo ikke kunnet bytte deres julegaver før nu. Men det er fint. Bare det, at folk kommer ind i forretningen igen, glæder mig. Nu kan vi få solgt vores vintervarer, og genåbningen kommer netop som udsalget starter.

Og så ser jeg frem til at kunne præsentere kunderne for en masser nye varer i de kommende uger, tilføjer Karsten Nordal. Meldingen er den samme hos dametøjsbutikken, Nicoline. Her beretter indehaver Ann Frydenlund om stor travlhed på en dag, hvor mange julegaver skulle byttes. – Vi er så glade for at kunne åbne igen. Det har været en hård periode, men heldigvis har vi kunnet opretholde kontakten med kunderne via vores liveshows. Det har også skabt forbindelser til nye kunder. Så et eller andet sted, tror jeg, vi kommer styrket ud af det her. I hvert fald har corona-krisen lært os at se tingene på en ny måde, fastslår Ann Frydenlund.
Hos Brillehuset var der ikke mindre travlt. Indehaverne Helle og John Blakey har under nedlukningen kun haft åbent for synsprøver. – Men nu kan vi igen sælge smykker, ure og briller på normale vilkår. Og i dag er der rigtig mange, der er kommet forbi for at få skiftet batterier i deres ure. Det har været et stort savn for kunderne, konstaterer Helle Blakey.

På modsatte side af Slotsgade var der ivrig handel hos Tiki. Her fortæller Tina Møller, at der hele dagen var højt humør blandt både kunder og personale. – Alle har savnet at kunne handle tøj igen. Det her med at prøve tøjet og mærke kvaliteten er bare noget særligt, fortæller en glad indehaver. Også både Imerco og Skoringen mærkede travlheden. Isenkrambutikken i Slotsgade og Skobutikken på Stationsvej havde dagen igennem masser af handlende. Og i lighed med det generelle billede var det i høj grad byttehandler på julegaver, der begge steder prægede genåbningen.