Dronninglunds helt egen øl gavner lokalsamfundet

IMG

Dronninglunds helt egen øl gavner lokalsamfundet

Dronninglund er indrammet af en lang række pejlemærker. Skoven, slottet og et rigt handelsliv er nogle af byens kendetegn. Men Dronninglund har også sin helt egen øl. Dronninglund Øllen er lanceret af byens borgerforening og er inspireret af det faktum, at der i hine tider faktisk lå et bryggeri i byen.

 – Vi syntes, at der var en god fortælling i dét. Derfor lancerede vi en ny øl med en etikette, der ligner den på de gamle flasker, fortæller formanden for Dronninglund Borgerforening, Allan Danielsen. – Øllen har nu været på markedet i cirka 4 år og har solgt ganske godt. Den brygges på Thisted Bryghus som en fyldig og velafbalanceret Classic. – Vi får megen ros for øllen, konstaterer formanden.

Han tilføjer, at salget af Dronninglund Øllen bidrager til nyttige formål i lokalområdet. – Hvert år genererer salget i omegnen af 8.000 kr. De penge bruger vi blandt andet på vedligehold af gavlmaleriet samt til byens foreningsliv. Dronninglund Øllen er med til at markedsføre vores by, og vi har indtryk af, at mange også bruger øllen som gaveartikel og lignende. Men ellers forhandles den hos både SuperBrugsen, Meny og Skjold-Burne. Ligeledes sælger Dronninglund Hotel øllen, så den er altså meget tilgængelig, forklarer Allan Danielsen Salget af Dronninglund Øllen foregår i øvrigt i et samarbejde med Dronninglund Handel.
IMG