Loader

Ny Shopping Side

Ny Shopping Side

Dronninglund handel starter lokal shoppingside på hjemmesiden www.dronninglundhandel.dk
Dronninglund Handels medlemmer er i øjeblikket udfordret under den igangværende lukning af samfundet. Men i stedet for at sidde på hænderne kører foreningen på med nye initiativer som skal sikre lokal handel fortsat kan ske. Som en del af kampagnen Handel lokalt – NU har foreningen fået lavet en on-line shopping mulighed via foreningens hjemmeside.

Formand for Dronninglund Handel Anders Dige uddyber beslutningen om at starte nethandel op i Dronninglund Handel regi.

Mange af vores medlemsbutikker har lukket, men vi kan se at kunderne gerne vil handle, så derfor har vi åbnet en ny shopping side. Shopping siden ligger under www.dronninglundhandel.dk hvor kunderne kan bestille varer fra de deltagende butikker. Siden skal ses som et supplement til alle de andre spændende tiltag vores butikker laver på de sociale medier. Vi ved ikke hvor længe nedlukningen varer, så derfor vi vil gøre alt for at hjælpe vores medlemsbutikker – udtaler Formand for Dronninglund handel Anders Dige.

Mogens Thomsen der er Dronninglund handels nye citychef er tovholder på shopping siden.
vi lavet denne løsning som en del af den eksisterende hjemmeside. Det er en hurtig og nem måde for en by at oprette en shopping side på. Butikkerne udvælger de skarpe tilbud, som så kan bestilles via mail direkte til butikken fra hjemmeside.
– fortæller Mogens Thomsen

På en trist baggrund har Dronninglund Handel en masse nye spændende initiativer indtil butikkerne igen slår dørene op. Den nye mulighed for at handle på nettet direkte med din lokale butik er et af dem.