Foråret er lige om hjørnet i Dronninglund Handels butikker

HDR 5

Foråret er lige om hjørnet i Dronninglund Handels butikker

HDR 4

Et besøg i Dronninglund Handels butikker afslører at foråret og sommeren er lige om hjørnet. Handelslivet er for alvor kommet i gear, efter vinterens udfordringer, og mange nye spændende varer er kommet på hylderne i butikkerne. Vi er taget en tur til Stark Dronninglund for at se hvad de har i butikken lige nu.
Blandt de mange varegrupper som Stark i Dronninglund har i butikken er afdelingen for Grill et besøg værd.

 Grill afd. er fyldt op med nyheder og tilbud til grillfolket og der er masser af nyt tilbehør til den kommende grillsæson. Gas- og kulgrill har fået følgeskab af Traeger pro 575 træpille grillen, som er en ny måde at tilberede grillretter på. Du kan se meget mere om denne Grill her:
https://www.youtube.com/watch?v=OCfai2N__zo

Pro-serien fra Treager bringer den ægte Old school stemning, med sit cool design, og edgy skorsten. Grillens skorsten sørger for at tilføje din mad den helt rigtige smag af røg. Du kan nemt styre din grill Pro 575 over wi-fi fra din telefon. Grillen er udstyret med et LED display på pille tanken.

Stort grillsortiment i Stark Dronninglund

Det store sortiment i Stark Dronninglund bliver hele tiden fornyet med tilbud og produkter, så det er altid muligt at lave en go handel lokalt. Udvalget af tilbehør er ganske stort og søger man efter det mere eksklusive tilbehør kan det også findes i afdelingen. Ønsker du at kunne følge med i grillprocessen kan et Napoleon Digitalt stegetermometer give dig overblik på din mobil over hvad der sker med kødet på grillen.

HDR 3
HDR 7

Stark Dronninglund har stort udvalg i Gasgrill

Gasgrill har været et stort hit blandt grillfolket de senere år og Stark Dronninglund har mange forskellige modeller af gasgrill i butikkens udstilling. Alt efter størrelse på grillristen og ønsker til antal brændere/sidebrændere, findes der en model i butikken, der passer til de flestes behov for en go gasgrill.

HDR 5