Køb julegaverne i Dronninglund!

Julehandel Dronninglund Handel Imerco

Køb julegaverne i Dronninglund!

Julegaveræset kan tage pusten fra de fleste. Lange køer, stresset personale og parkeringskaos er det mange forbinder med den sidste desperate jagt på julegaverne. Men sådan behøver det ikke være. Dronninglund er nemlig et rigtig godt alternativ til storbyens forjagede julehandel. Og så er byen tilmed spækket med et væld af detailbutikker, der både yder god service, konkurrencedygtige priser og gratis parkering. Så hvad enten man skal finde gaverne til de yngste poder, til teenageren, manden der har alt eller til kvinden, som ikke ønsker sig noget, så kan man med fordel afsøge udbuddet i Dronninglund. Her er medlemsbutikkerne hos Dronninglund Handel klar med råd og vejledning, et stort og varieret vareudbud samt god bytteservice.

Julen i Dronninglunds detailbutikker slutter først ved lukketid den 23. december. Så der er tid endnu. Og nedenfor supplerer nogle af butikkerne selv med gode bud på årets julegaveidé.

– Hos Nicoline er der allerede rift om forårsvarerne. Ann Frydenlund melder om stor julegaveefterspørgsel på blandt andet smarte bluser i forårets farver.

– Det smukke juletræ hos Nicoline er stadig grønt efter flere uger i butikken.

– Glerups klassiske hjemmesko er et af Skoringens bedste bud på den perfekte julegave. Bente viser her et par eksemplarer.

– Hos Skjold Burne er Dronninglund Rommen meget efterspurgt som gave.

– Skjold Burne har også masser af vingaver.

– Brillehuset er altid et besøg værd. Forretningen frister også med mange gaveidéer. Blandt andet de populære smykker ”Livets Træ” fra Scrouples.

– Helle fra Brillehuset fremhæver også smykkeserien ”Mila” fra Mads Z.

– Hos Tiki er Tørklæde, handsker og huer ifølge Tina en af de store gaveartikler.

– Tiki bugner af gaveidéer

– Imerco melder om vanlig stor efterspørgsel på årsnisserne fra Klarborg.

– Også de kunstige juletræer går som varmt brød hos Imerco.

– Erik Andersen & Søn har ligeledes travlt. Ann nævner dugene fra blandt andet Sødahl som et julegavehit.

– Også håndklæder og sengelinned er efterspurgt hos Erik Andersen & Søn.

– Hos Matas er gaveæskerne fra de store parfumemærker et solidt bud på den perfekte julegave. Emilie og Torben viser her et par eksempler – Lancomes ”Idole” til hende og en Armani-duft til ham.

– Dronninglund TV-center frister som altid med masser af julegave-idéer. Ib peger blandt andet på streaming- og bluetooth-enheder fra mærker som JBL, Panasonic, Pure og Harman/Kardon.

– Er budgettet større er et OLED-tv fra Panasonic et godt bud på julegaven. Billedkvaliteten er forrygende og processorkraften i topklasse.

– Martin fra STARK har som mange af kunderne et godt øje til pizza-ovnen fra Cozze. Den er gasdrevet og bager en pizza på 2 minutter.

– Arbejds- og fritidstøj fra Carhartt er det nye sort hos STARK.

– Hos Bo Grønt er der halv pris på julepynt – blandt andet disse smukke ”istapper”.

– Bent fra Bo Grønt ønsker glædelig jul med et godt bud på en holdbar julegave. Grensakse fra tyske Felco er de bedste på markedet.