Kom til gensynsfest i Dronninglund!

OIA

Kom til gensynsfest i Dronninglund!

Fredag den 3. september er der Open By Night med tilbud for enhver smag

Der er lagt op til en forrygende aften, når Dronninglund fredag den 3. september danner ramme om intet mindre end en gensynsfest. Dronninglund handel er vært for arrangementet, der afvikles som en Open By Night-event med handel i butikkerne frem til kl. 21 og med et væld af aktiviteter allerede fra om eftermiddagen.

– Vi glæder os, siger citychef, Mogens Thomsen. – Vores medlemsbutikker har lagt sig i selen for at skabe en rigtig festlig aften for alle. Vi kalder det gensynsfest, fordi vi gerne vil markere, at vi i Dronninglund er kommet gennem corona-krisen og nu for alvor er klar til at byde kunderne velkomne tilbage. Det har været en lang og sej periode, hvor meget har været anderledes. Nu skal vi fejre, at normaliteten er kommet igen. Og det sker altså med en stor fest for byens borgere og alle andre, der gerne vil være med til at markere Dronninglunds status som en god handelsby, tilføjer Mogens Thomsen.

Tilbud hele dagen fra 10.00-21.00

Der er tale om et Open By Night-arrangement, så kunderne kan handle hele dagen i bevidstheden om, at de sparer penge. Således er medlemsbutikkerne allerede fra kl. 10 og frem til 21 klar til at servicere de handlende med et væld af gode tilbud. Hvad enten man er på udkig efter dagligvarer eller effekter i byens detailbutikker, så er der gode grunde til at lægge vejen forbi Dronninglund. – Vores medlemsbutikker har virkelig lagt op til en dag med gode tilbud, konstaterer Mogens Thomsen. – Dagen igennem frister de med noget for enhver smag. Så har man planer om at gå på indkøb den første fredag i september, så vil jeg anbefale, at man besøger Dronninglund. Vi har et bredt sortiment af butikker, og rent faktisk kan man få alt her i byen. Dronninglund adskiller sig på dén måde fra de fleste andre byer af samme størrelse. Vi har formået at holde på vores specialbutikker – trods corona-krise og på trods af truslen fra store centre i større byer. Det skal vi værne om, og den eneste måde er selvfølgelig, at man handler lokalt.

Begynder med kaffebord efterfulgt af spiseområde + torvebar til aften

Nok bliver der tale om en travl handelsdag, men på aktivitetssiden bliver festen ikke mindre omfattende. Her kommer Dronninglunds nye torv til at spille en central rolle, idet de fleste events udspiller sig her. Allerede klokken 15.00 lægges der ud med et stort fælles kaffebord. – Vi har 200 gratis kuverter på kaffe og kage, fortæller Mogens Thomsen. – Hvis man vil opleve en hyggelig atmosfære med masser af liv, så kan man slå to fluer med ét smæk og indtage sin eftermiddagskaffe i midtbyen. Her er der kaffebord frem til kl. 16.30, hvorefter vi rømmer området og sørger for grundig rengøring, tilføjer citychefen. Han beretter videre, at der efterfølgende er mulighed for at indtage aftensmaden på Torvet. Hos Meny og SuperBrugsen kan der således købes særlige tapas-tallerkener. – Man skal bestille en dag i forvejen, og vi forventer stor efterspørgsel, oplyser Mogens Thomsen. – Nogle vil sikkert hellere medbringe deres egen mad eller måske bestille pizza hos Restaurant Botan. Det er også helt fint. Vi håber bare, at rigtig mange benytter lejligheden til at nyde deres aftensmad på torvet i forbindelse med arrangementet. Drikkevarer kan købes i baren på Torvet, som Dronninglund Borgerforening står for. Overskuddet fra barsalget bliver fordelt ligeligt mellem Borgerforeningen og Dronninglund Handel. Så det er med at købe masser af drikkevarer i torvebaren. Så støtter du et godt lokalt formål, påpeger Mogens Thomsen

Foreningerne er med

Ellers bliver Torvet indrammet af en lang række boder, hvor der hele aftenen er mulighed for at møde flere af byens foreninger. – Vi holder gensynsfesten i et tæt samarbejde med blandt andet Rotary, Dronninglund Borgerforening og Dronninglund Golfklub. De tre foreninger bidrager til afviklingen og de bliver også repræsenteret med hver deres bod. Jeg synes, det vidner om et rigtigt godt sammenhold i byen, at vi kan få foreningerne til at hjælpe os, beretter Mogens Thomsen. Han roser også Brønderslev Kommune. – Kommunen har hjulpet med en række logistiske udfordringer. Blandt andet får vi mulighed for at afspærre p-pladsen bag Torvet fra torsdag den 2. september kl. 16 til fredag kl. 22. Her kan vi således opmagasinere en række effekter som vi skal buge til arrangementet.

Solid underholdning

For der skal holdes styr på mange ting, når der er Open by Night i Dronninglund. Vanen tro bydes der ind med solid underholdning for alle aldersgrupper. – I forbindelse med spisningen på Torvet suppleres med afslappende musikalsk underholdning. Vi afvikler således ikke en koncert. Det bliver mere en slags underlægningsmusik til arrangementet, siger Mogens Thomsen og peger desuden på klovneunderholdningen for de yngste. – Det er Sparekassen Vendsyssel, der står i spidsen for dette indslag. Der er grund til at takke sparekassen, fordi de på denne måde byder ind med et særligt indslag. På samme måde skal STARK fremhæves. De benytter Open by Night-festen til at præsentere et grill-show med to af deres fabrikanter. Der kommer uden tvivl til at dufte godt af mad på Torvet, lyder det fra Mogens Thomsen, som i det hele taget imødeser en god aften. – Jeg er overbevist om, at det her bliver en event som folk vil tale længe om. Alle bakker op, og vi kan fornemme en forventningens glæde. Og så vil jeg da slutteligt opfordre til, at man tager tegnebogen og dankortet med og bruger lidt af sine husholdningspenge på Open by Night i Dronninglund. Både byen, kunderne og de forretningsdrivende fortjener det, fastslår Mogens Thomsen.

Der kan læses meget mere om Gensynsfesten på dronninglundhandel.dk og på foreningens facebookside. Ligeledes annonceres arrangementet i Dronninglund-Hals Avis.  


Mogens Thomsen
Mogens Thomsen