Koncert med LARS LINDBJERG & DE SMUKKE UNGE MENNESKER

Presse foto de smukke unge mennesker

Koncert med LARS LINDBJERG & DE SMUKKE UNGE MENNESKER

Koncert med LARS LINDBJERG & DE SMUKKE UNGE MENNESKER
Onsdag d. 25. maj kl. 20.00 På torvet i Dronninglund – Fri entre

KIM LARSEN SANGE

Lars Lindbjerg har de sidste 25 år været synonymet for hvad folk betegner som ”en god spillemand”. Han har i alle årene haft Kim Larsens sange med rundt når han har optrådt med sin guitar, og Lars´s sound er da også lige i skabet når man hører ham fortolke Kim Larsens materiale. Samtidig er Lars en god performer og fortæller, der med et glimt i øjet formår at skabe den rette stemning når han optræder.

Lars har i forbindelse med stor efterspørgsel af Kim Larsens sange opgraderet sit show med et band af stor erfaring, som har fået navnet ”De smukke unge mennesker” så musikken kan spilles nøjagtig som den skal. Repertoiret er blandet som mesteren selv gjorde det: Gasolin, sange fra Midt om natten albummet, tiden med Bellami og Kjukken og samtidig også Larsens soloudgivelser hvor især pladen ”Værsgo´” har en stor plads i
Lars´s hjerte.

Line-up er
1. Lars Lindbjerg: Sang og guitar
2. Carsten Hammer: Keyboards, bas og kor
3. Claus Tanderup: Div. guitars og kor
4. Ulrik Hammer: Trommer og kor

Vigtig info

Arrangør henstiller til at man ikke medbringer egne drikkevarer på torvet, men køber i baren som drives af Dronninglund Borgerforening og Dronninglund Handel i fællesskab. Overskuddet fra barsalget går til gode formål i Dronninglund og opland.