Konkurrencetid hos Nicoline

Nicoline Dronninglund Ann Frydenlund

Konkurrencetid hos Nicoline

Hvem vil ikke gerne vinde et års forbrug af lækkert modetøj? Nu er muligheden til stede hos Nicoline i Dronninglund. Her har indehaver Ann Frydenlund udskrevet en konkurrence, hvor vinderen kan glæde sig til at shoppe løs i forretningen på Stationsvej for et samlet beløb på 10.000 kr.

Det eneste, der kræves for at deltage er, at man smider sin bon med navn og kontaktoplysninger i konkurrencekassen næste gang man handler hos Nicoline. Vinderen udtrækkes ved Black Friday-arrangementet i Dronninglund. – Og så skal man være indstillet på, at man også bliver lidt af en lokal kendis, forklarer Ann Frydenlund. – Vi forbeholder os nemlig ret til at følge vinderen, når vedkommende gør sine indkøb. Så man skal være klar til at stille op til et par fotos eller tre det næste års tid, lyder det fra Ann Frydenlund.

Hun slår i øvrigt fast, at konkurrencen er den klart største i hendes tid. – 10.000 kr. er rigtig mange penge. Det kan kun lade sig gøre, fordi mine leverandører har sagt ja til at deltage med en række sponsorater. Det er jeg naturligvis taknemmelig for, konstaterer butiksindehaveren, der glæder sig til at udtrække vinderen. – Konkurrencen er allerede skudt i gang, og der er mange boner i kassen. Så jeg vil da opfordre til, at man kigger indenfor. Alle kunder kan deltage – uanset størrelsen på det beløb de køber for, beretter Ann Frydenlund.

Gevinsten omfatter alle varer i forretningen. Dog ikke effekter med udsalgspriser. Ligeledes er det ikke muligt at veksle præmien til kontanter.