Nordal Hansen – nu med Lego

Nordal Hansel Lego 2

Nordal Hansen – nu med Lego

Mens Nordal Hansen er en veletableret herretøjsbutik i Dronninglund med ekvipering til herrer i alle aldre, så har indehaver Karsten Nordal altid haft en passion for Lego. Nu kobler han interessen med sit professionelle virke og supplerer fremover tøjsalget med et lille Lego-hjørne i butikken i Slotsgade. Det er dog ikke byggesæt som dem de fleste kender fra legetøjsbutikkerne. Derimod er der tale om Lego for voksne eller i det mindste meget erfarne Lego-byggere. – Jeg skal jo ikke drive en legetøjsbutik, fastslår Karsten Nordal. – Men jeg har altid samlet på Lego og i mange år hygget mig med byggesæt i den mere avancerede ende. Det er sæt i serier som Expert, Ideas og Creator, og det er typisk byggesæt, som ikke kan købes i butikkerne og som ofte også laves i begrænsede oplag, forklarer Karsten Nordal. Han hæfter sig ved, at mange kunder har ytret sig positivt om det nye tiltag. – Alle har jo et forhold til Lego. De fleste af os har leget med det som børn, og at man nu også kan købe flotte byggesæt her i butikken, bliver godt modtaget, konstaterer han.

Senere på året etableres i øvrigt en udstilling med en Lego-togbane og andre flotte modeller. – Det er jo oplagt op til jul at lave en Lego-udstilling, påpeger Karsten, der også slår et slag for nogle af de spændende modeller i butikken. – Jeg har fået et byggesæt hjem af den bil som Lego udsender i forbindelse med den nye Ghost Busters-film. Den er rigtig flot og bliver et sikkert hit. Ligeledes har jeg blandt andet et sjældent Harry Potter-slot, ligesom jeg i Ideas-serien har en rigtig flot model af en træhytte. Det er hver især byggesæt, der rummer rigtig mange timers byggeri og som også kan beundres bagefter som smukke modeller på reolen.

Karsten Nordal regner i øvrigt med, at den nye Lego-afdeling vil kunne trække kunder til, som ikke normalt handler i butikken. – Der er folk, som gerne kører langt efter det rigtige byggesæt, der ikke fås andre steder. Og så skal man heller ikke glemme, at de her sæt er gode investeringer. Hvis man behandler et sæt ordentlig og gemmer æsken i god stand, så vil det helt sikkert øge sin værdi over tid. Og i nogle tilfælde kan det indbringe endog rigtig mange penge, siger Karsten Nordal.
Karsten Nordal med den Lego-bil, som udsendes i forbindelse med den nye Ghost Busters-film. Karsten Nordal har etableret et lille hjørne i butikken med avanceret Lego-byggesæt. Udvalget er allerede ganske stort.