Ikke langt fra tanke til handel

I Dronninglund byder den lokale handelsstandsforenings butikker kunderne velkommen med et bredt udvalg af varer og ydelser og ikke mindst smilende god service

Velkommen til Dronninglund – oplevelsernes by

Den lille, hyggelige, charmerende og skønt beliggende, nordjyske handelsby ligger kun 30 km fra Aalborg. Udover sine skønne natur- og kulturoplevelser i form af blandt andet Dronninglund Slot, Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Storskov – med Nordjyllands højeste punkt, knøsen, beliggende inde i skoven – byder Dronninglund også på et mangfoldigt og kvalitetsfyldt handelsliv.

I Dronninglund Handels medlemsbutikker kan du købe alt fra dagligvarer til tøj, sko, kropsplejeprodukter, elektronik, hårde hvidevarer, briller, medicin og meget mere.

Der er gode parkeringsforhold i byen, og du skal derfor aldrig gå langt for at nå fra bil til butik.

Lille by med stort hjerte

Dronninglund er måske ikke den største handelsby på landkortet, men vi er en af de hyggeligste. I byens butikker finder du alt, hvad du skal bruge – og mere til, og forretningerne og deres personale står gerne på hovedet for at sikre, at du forlader butikken tilfreds og med det rette produkt i hånden. I Dronninglunds butikker og forretninger er der nemlig plads og tid til oprigtigt nærvær, kærlig kundepleje og fokus på det kvalitetsfyldte produkt og det gode håndværk.

Oplev Open By Night i Dronninglund

I løbet af året kommer butikker og kunder hinanden ekstra ved til Dronninglund Handels Open By Night arrangementer, hvor kunderne i festlige rammer kan udnytte de mange tilbud og gøre et godt kup! Til Open By Night forkæler handelsstandsforeningen også byens handlende med konkurrencer, koncerter og andre sjove aktiviteter.

Årets butiksmedarbejder

Du kan hvert år være med til at kåre årets butiksmedarbejder i Dronninglund. Så er der en ansat i en af Dronninglund Handels mange medlemsbutikker, som i løbet af året har strakt sig særligt langt, for at du kan få det, som du vil have det, så har du her muligheden for at vise, hvor meget pris, du sætter på den gode service.

Hjælp os til at hjælpe dig

Har du forslag, ideer eller kommentarer til, hvordan handelslivet i Dronninglund kan blive endnu mere attraktivt for handlende fra nær og fjern, så hører vi gerne fra dig.