Open By Night i Dronninglund blev en stor succes

Open By Night i Dronninglund blev en stor succes

Dronninglund Handel var tilbage med deres efterårsevent og borgerne i Dronninglund og opland kikkede ind for en shopping- og eventaften med centrum på torvet i Dronninglund. Det var 2 gang der blev afhold en større event på det nyrenoverede torv siden indvielsen i 2019. 

For Citychef Mogens Thomsen var det første gang han stod i spidsen for Dronninglund Handels event- program og det gode vejr hjalp med til at skabe den perfekte ramme for arrangementet. 

Jeg har arbejdet tæt sammen med mange lokale foreninger og firmaer om denne event. Kommunens folk og Morten fra Tjelle byg var de første til at give en hånd med Hoffmann klodserne, der skulle holde pavillonerne og den type hjælp er uvurderlig i forhold til at få opstilling på plads. Dronninglund Borgerforening har taget torvebaren og de er superprofessionelle til det job hvilket gav publikum mulighed for at købe fadøl, vin og sodavand på torvet til vores event. Udtaler Mogens Thomsen og fortsætter

De mange foreninger vi har haft med som udstillere på torvet gav publikum en masse oplevelser og børneunderholdningen fra Sparekassen Vendsyssel og ansigtsmaling teltet var et stort hit blandt de mindste gæster til vores Open By Night på torvet i Dronninglund. De mange gæster til vores arrangement har løftet humøret i byens butikker og vi er klar til flere Dronninglund Handel kundeoplevelser i fremtiden – slutter Mogens Thomsen af. 

Open By Night i Dronninglund var denne gang sat op som en hyggelig familie aften med pavilloner på torvet hvor udstillere kunne møde gæsterne. F.eks. Havde Stark Dronninglund en grilludstilling med smagsprøver. Det var firmaet Treager Grill der stod for de lækre smagsprøver på aftenen. 

Dronninglund Handel har meget at byde på i fremtiden og det er ikke sidste gang der bliver torvestemning i byen.