Spændende samarbejde mellem Mads Vestergaard og Kristina Gade Sørensen

Mads og Christina

Spændende samarbejde mellem Mads Vestergaard og Kristina Gade Sørensen

Mads og Christina

Står du og skal sælge din bolig kan Mads Vestergaard bolig og Kristina Gade Sørensen indretningskonsulent fra RUMfornemmelse hjælpe dig. Med hjælp fra Svanekjær Møbler i Aabybro og Erik Andersen og Søn Dronninglund, skabes en ny måde at præsenterer et tomt hus til salg på.

 

Samarbejdet skaber en salgsfremmende effekt af ejendommen. Kristina Gade Sørensen forvandler tomme rum til inspirerende bolig m2. Hun indretter den tomme ejendom med møbler og andet små interiør fra Svanekjær Møbler Aabybro og Erik Andersen og Søn Dronninglund. Herved bliver ejendommen præsenteret bedst muligt og får et mere hjemligt udtryk, så potentielle købere i højere grad kan forestille sig at bo netop dér.

Sofa billede

Derudover kan sælgere også bestille Kristina Gade Sørensen til allerede møblerede ejendomme, men hvor sælger ønsker vejledning til at ommøblere og tilføre interiør, som giver et bedre førstehåndsindtryk af ejendommen og derved skabes større chance for salg.

For Mads Vestergaard skaber det visuelle en bedre køberoplevelse når huset vises frem.

På boligsites bliver den tomme ejendom mere interessant, når folk kan se billeder efter der er kommet indretning ind i bygningen. Der er også eksempler på at sælger har fået en bedre pris for boligen grundet bedre bud fra køber.  – udtaler Mads Vestergaard.

Samarbejdet mellem ejendomsmægler, indretningskonsulent og møbelforretning går op i en højere enhed og skaber en unik mulighed for hus sælgere i Nordjylland. 

Mads
Christina