Sparekassen Vendsyssel indtager Torvet

Sparekassen Vendsyssel Open by Night foromtale

Sparekassen Vendsyssel indtager Torvet

Det lokale pengeinstitut er på plads med børneunderholdning og konkurrence ved
fredagensOpen by Night i Dronninglund

Når der fredag aften er Open by Night i Dronninglund, så sker det vanen tro også med deltagelse af Sparekassen Vendsyssel. Det lokale pengeinstitut har således en lang tradition for at bakke op om Dronninglund Handels mange aktiviteter. I modsætning til tidligere, så rykker sparekassen dog denne gang ud af sin egen bygning i Slotsgade for i stedet at slutte sig til festlighederne på Torvet. Her kan man hele aftenen møde flere af sparekassens medarbejdere og høre nærmere om alt fra lønkonto og pensionsopsparing til virkningerne af den forestående fusion. – Og så vil vi bare gerne vise flaget, siger afdelingsdirektør Anders Guldborg. – Vi føler os lokalt forankrede, så for os er det vigtigt at være til stede, når eksempelvis Dronninglund Handel holder Open by Night. Anders Guldborg bakkes op af kundemedarbejder Inge Kristensen: – Det er jo en gensynsfest, og efter lang tid med corona-restriktioner glæder vi os til at kunne møde byens borgere i munter sammenhæng. Vi håber, det er gensidigt, og at de handlende har lyst til at hilse på os. Der kommer utvivlsomt mange mennesker til Open by Night, og det bliver sjovt at være midt i det hele, konstaterer hun.

Klovne-underholdning
Torvet bliver på aftenen indrammet af en række pavilloner, og her har sparekassen hele to stande. Fra kl. 17 kan sparekassen også mødes i børnehøjde, når Kloven MIGU indtager en af pavillonerne. – Vi er også pengeinstitut for børnene og selvfølgelig for deres forældre, lyder det fra Anders Guldborg. – Klovnen MIGU er rigtig sjov og god til at underholde. Han kan både trylle, bugtale og lave masser af andet spas. Vi regner med, at mange børnefamilier kigger forbi. Klove-underholdningen finder sted først på aftenen, og begynder kl. 17. Så undgår vi, at de små bliver for trætte. Alle er velkomne og det er naturligvis gratis, oplyser afdelingsdirektøren. 

Der er dog også helt kontante grunde til at slå en smut omkring Sparekassen Vendsyssels stand. Således fristes med en konkurrence, der henvender sig til alle personer over 18 år. – Man skal udfylde en kupon og svare på et par nemme spørgsmål, fortæller Inge Kristensen. – Så deltager man i lodtrækningen om 2 gavekort på hver 500 kr. til Dronninglund Handel. Gavekortene kan altså indløses i alle medlemsbutikker, tilføjer Inge Kristensen, der selv bliver en af sparekassens repræsentanter ved fredagens arrangement. Det samme gør Anders Guldborg, ligesom kunderådgiver Mikkel Bruun Pedersen er at finde ved Sparekassen Vendsyssels stand på Open by Night i Dronninglund. 

Sparekassen Vendsyssel Open by Night foromtale
Afdelingsdirektør Anders Guldborg og kundemedarbejder Inge Kristensen glæder sig til at møde de handlende på Torvet ved fredagens Open by Night.