Thomas suger kunderne til sig

Nordjyllands Sug Spul 2 2

Thomas suger kunderne til sig

Slamsugning og legetøjssalg kan sagtens kombineres

Der skal mere end almindelig god fantasi til at se koblingen mellem slamsugning og legetøj. For Thomas Pilgaard fra Dronninglund er kombinationen dog ligetil. Mens han i godt 2 år har leveret kloakservice til kunder over hele landsdelen via firmaet Nordjyllands Sug & Spul, så er webshoppen www.babykidz.dk nu også føjet til porteføljen. Og de to virksomheder går godt i spænd. Thomas Pilgaard bruger det meste af sin tid på kloakservice-firmaet, mens webshoppen i stort omfang drives af hustruen og børnene. – Så vi får det til at harmonere, lyder det fra Thomas, der har 30 års erfaring som chauffør. I 2017 besluttede han at teste tilværelsen som selvstændig. Han investerede 2 mio. kr. i en specialbygget slamsugerbil og slog sig ned som vognmand. – Det var en kæmpe satsning, men jeg var på et sted i tilværelsen, hvor der skulle ske noget nyt. Og jeg har bestemt ikke fortrudt. Jeg befinder mig i en branche, hvor service er et nøgleord. Det bekommer mig vel, for jeg har et stort service-gen, fastslår Thomas Pilgaard.

Kunderne sparer penge

Nordjyllands Sug & Spul har fået rigtig godt fat med kunder blandt såvel private som erhvervsdrivende. – Det der især adskiller mig fra andre i branchen, er det faktum, at jeg ikke efterlader kunden med spørgsmål, siger Thomas og uddyber: – Et besøg af Nordjyllands Sug & Spul omfatter både udbedring af det akutte problem samt en diagnosticering af årsagen. Dermed slipper kunden for at skulle rekvirere andre faggrupper for at få et bud på, hvad der eksempelvis kan være galt med kloakken eller afløbet. Når man bestiller mig, kan man efterfølgende ikke se, at der har været en slamsuger forbi. Og i de fleste tilfælde kan jeg også udbedre fejlen på stedet. Så kunden sparer både tid og penge. Det giver glade kunder, hvilket afspejler sig i mere end 2000 af slagsen.

Thomas Pilgaard er da også godt i gang med at udvide medarbejderstaben. – Der er travlt, så jeg har lige ansat en chauffør mere. Snart kommer der også en ekstra bil, så vi bliver for alvor synlige i landskabet, konstaterer han og retter opmærksomheden mod den erhvervede webshop.

Legetøj til alle aldre

– Det er en gammel drøm, som er gået i opfyldelse. Jeg overtog webshoppen i foråret. Den tidligere indehaver ville sælge af personlige årsager. Og starten har været forrygende. Corona-krisen har i den grad fået folk til at bestille legetøj over nettet, forklarer Thomas Pilgaard. – Det gælder alt fra babylegetøj til badebassiner og sengetøj til teenagere. Vi forhandler legetøj til børn i alle aldre, og vores produkter har en meget høj kvalitet. Desuden sælger vi alle slags skoleeffekter i form af tasker, penalhuse og læringsspil, tilføjer indehaveren, der i det hele taget nærer et stort hjerte for de yngste. Nordjyllands Sug og Spul støtter årligt organisationen Skyggebørn med pengebidrag. Ligeledes bakkes økonomisk op om foreningen Ønskeland på Øland sammen med Coolunite, der giver trængte børnefamilier et pusterum fra hverdagen. Agersted Friskole bliver også støttet med blandt andet Slamsugning og Spuling uden beregning.

Thomas Pilgaard har i øvrigt indrettet sit varelager i en lagerhal i tilknytning til privatboligen. Herfra drives også kloakservicefirmaet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nordjyllands Sug Spul 4 1
Nordjyllands Sug Spul 5 1
Nordjyllands Sug Spul 1 1
Nordjyllands Sug Spul 3 1